Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: Bakalland
Rodzaj | Śliwki |
Typ | Mieszanka |
Zawartość netto | 300 g |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Składniki | Suszone owoce w różnych proporcjach: jabłka, śliwki suszone z pestką, gruszki, aronie |
Niska zawartość tłuszczów nasyconych | Tak |
Niska zawartość tłuszczu | Tak |
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego | Tak |
Bardzo niska zawartość sodu/soli | Tak |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 128 op. zb. (DU) |
Waga jednostkowa brutto | 0,31 kg |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Orzechy | Tak |
Soja i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Tak |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Tak |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 3,2 g |
Wielkość porcji | 30 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 0,8 g |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 93 kcal |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 7,4 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,01 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,1 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 0,6 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 393 kJ |
Zawartość węglowodanów w porcji | 19 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Zawiera przeciwutleniacze | Nie |
Osłonka niejadalna | Nie |
Środki spozywcze z dodatkiem fitosteroli, estrów fitosteroli, fitostanoli lub estrów fitostanoli | Nie |
Zawiera fosforany | Nie |
Zawiera kofeinę | Nie |
Zawiera wzmacniacze smaku | Nie |
Zawiera substancje konserwujące | Nie |
Informacje szczegółowe dotyczące środków słodzących | Nie |
Zawiera barwniki | Nie |
Zawiera chininę | Nie |
Zawiera taurynę | Nie |
Zawiera lukrecję | Nie |