Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: Bakalland
Typ | Łuskane |
Rodzaj | Dynia |
Zawartość netto | 200 g |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Chiny |
Składniki | Pestki dyni łuskane |
Temperatura przechowywania min - max | 2 - 20 °C |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 144 op. zb. (DU) |
Waga jednostkowa brutto | 0,21 kg |
Źródło błonnika pokarmowego | Tak |
Niska zawartość sodu/soli | Tak |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne | Może zawierać |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Może zawierać |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Może zawierać |
Soja i produkty pochodne | Nie |
Orzechy | Może zawierać |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 355 kJ |
Zawartość węglowodanów w porcji | 1,9 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 6,9 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 3,7 g |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 86 kcal |
Wielkość porcji | 15 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,01 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 1,7 g |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 0,8 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 1,3 g |
Fosfor (%RWS) | 167 %RWS |
Mangan (%RWS) | 50 %RWS |
Kwas foliowy (witamina B9) | 60 μg/100g |
Mangan | 1 mg/100g |
Magnez (%RWS) | 144 %RWS |
Witamina E (%RWS) | 217 %RWS |
Cynk | 7,5 mg/100g |
Fosfor | 1170 mg/100g |
Potas | 810 mg/100g |
Witamina E | 26 mg/100g |
Miedź | 1,57 mg/100g |
Cynk (%RWS) | 75 %RWS |
Żelazo | 15 mg/100g |
Magnez | 540 mg/100g |
Zawiera substancje konserwujące | Nie |