Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Rodzaj | Nitki |
Zawartość netto | 80 g |
Składniki | Skrobia z fasoli mung 50 %, skrobia ziemniaczana, skrobia z tapioki, woda. |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Tajlandia |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 54 op. zb. (DU) |
Waga jednostkowa brutto | 0,09 kg |
Produkt wegański | Tak |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Ulica i numer: Pieńków 147a Kod pocztowy i miasto: 05-152 Czosnów PL |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Orzechy | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Soja i produkty pochodne | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Inne uwagi dotyczące przechowywania | Chronić przed nasłonecznieniem |
Instrukcje dotyczące przygotowania | Namoczyć makaron w wodzie na 7-10 min i odcedzić. Dodać do wrzącej zupy i gotować 1-3 min. albo smażyć przez 1-2 min. Przed dodaniem do sałatki blanszować makaron 1-2 min. we wrzącej wodzie, następnie przelać zimną i odcedzić. |
Stosowanie - propozycje podania | Spożyć po obróbce termicznej |
Sposób przechowywania | przechowywać w temperaturze pokojowej |
Zawartość węglowodanów w porcji | 87 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 0,3 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 0,3 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 1531 kJ |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 4,5 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 0,3 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,02 g |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 361 kcal |
Wielkość porcji | 100 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |