Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Składniki | grzyby mun krojone |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Chiny |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Ulica i numer: Pieńków 147a Kod pocztowy i miasto: 05-152 Czosnów PL |
Waga jednostkowa brutto | 0,04 kg |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 80 op. zb. (DU) |
Zawartość netto | 30 g |
Temperatura przechowywania min - max | 10 - 30 °C |
Orzechy | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Stosowanie - propozycje podania | Dodatek do sosów, dań kuchni azjatyckiej. |
Instrukcje dotyczące przygotowania | Namocz grzyby w gorącej wodzie aby zmiękły, odcedź je i dodaj do dania lub sosu. Całość zagotuj lub usmaż. |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 0,18 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 404,4 kJ |
Wielkość porcji | 30 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 2,34 g |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 95,4 kcal |
Zawartość węglowodanów w porcji | 21,06 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 0 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,02 g |
Osłonka niejadalna | Nie |
Zawiera barwniki | Nie |
Zawiera chininę | Nie |
Zawiera wzmacniacze smaku | Nie |
Zawiera kofeinę | Nie |
Informacje szczegółowe dotyczące środków słodzących | Nie |
Zawiera przeciwutleniacze | Nie |
Zawiera substancje konserwujące | Nie |
Zawiera fosforany | Nie |
Zawiera taurynę | Nie |
Zawiera lukrecję | Nie |