Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: Nutella
Składniki | cukier, olej palmowy, ORZECHY LASKOWE (13%), MLEKO odtłuszczone w proszku (8,7%), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (7,4%), emulgator: lecytyny (SOJA); wanilina. |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o. Ulica i numer: Wiertnicza 126 Kod pocztowy i miasto: 02-952 Warszawa PL |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 150 op. zb. (DU) |
Temperatura przechowywania min - max | 14 - 18 °C |
Waga jednostkowa brutto | 0,56 kg |
Zawartość netto | 350 g |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Tak |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Tak |
Zboża zawierajace gluten | Nie |
Orzechy | Tak |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 336 kJ |
Wielkość porcji | 15 g |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 4 %RWS |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 1,6 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,02 g |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 3 %RWS |
Zawartość soli (ogólnie) | 0 %RWS |
Zawartość białek (ogólnie) | 2 %RWS |
Zawartość soli | 0,11 g |
Wartość energetyczna kcal | 539 kcal |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 80 kcal |
Zawartość węglowodanów w porcji | 8,6 g |
Cukry | 56,3 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 0,9 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 30,9 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 8,4 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 8 %RWS |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 9 %RWS |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 10,6 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 4,6 g |
Wartość energetyczna kJ | 4 %RWS |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Zawiera substancje konserwujące | Nie |