Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: Dr. Oetker
Typ | Dodatek dekoracyjny |
Przeznaczenie | do dekoracji ciast, lodów, deserów i gofrów. |
Składniki | cukier, dekstroza, mąka ryżowa, syrop glukozowy, koncentraty ze spiruliny, marchewki, hibiskusa, rzodkiewki, cytryny, czarnej porzeczki i słodkich ziemniaków, tłuszcz kakaowy, skrobia modyfikowana, tłuszcz palmowy, skrobie, barwniki (antocyjany, tlenki i wodorotlenki żelaza, błękit brylantowy FCF, indygotyna), substancje zagęszczające (tragakanta, guma arabska), substancje glazurujące (wosk pszczeli biały i żółty, szelak, wosk carnauba), aromaty, kwas (kwas cytrynowy), sól, substancja przeciwzbrylająca (talk). |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Zawartość netto | 70 g |
Waga jednostkowa brutto | 0,08 kg |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: Dr.Oetker Polska Sp. z o.o. Ulica i numer: Dickmana 14/15 Kod pocztowy i miasto: 80-339 Gdańsk PL |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 495 op. zb. (DU) |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Może zawierać |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Migdały i produkty z migdałami | Może zawierać |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Może zawierać |
Orzechy | Może zawierać |
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne | Może zawierać |
Soja i produkty pochodne | Może zawierać |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Instrukcje dotyczące przygotowania | Polewy i lukry należy dekorować przed ich zastygnięciem. Kremy i bitą śmietanę najlepiej dekorować bezpośrednio przed podaniem. Inspiracji i przepisów szukaj na www.oetker.pl |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Wielkość porcji | 100 g |
Wartość energetyczna kcal | 396 kcal |
Zawartość soli | 0,04 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 1,7 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 1 g |
Cukry | 88 g |
Zawartość węglowodanów | 94 g |
Zawartość białek | 0,3 g |
Wartość energetyczna kJ | 1679 kJ |
Zawiera barwniki | Tak |