Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: RANI
Typ | Biały |
Zawartość netto | 2 kg |
Dla diabetyków | Tak |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Wietnam, Kambodża, Tajlandia |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: Sawex Foods spółka z ograniczoną odpowiedzialnością (dawniej 'Sawex spółka z ograniczoną odpowiedzia Ulica i numer: Wiertnicza 70 Kod pocztowy i miasto: 02-952 Warszawa PL |
Ilość sztuk opakowań na palecie lub w maksymalnym opakowaniu transportowym | 224 szt. |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 224 op. zb. (DU) |
Składniki | ryż biały jaśminowy |
Temperatura przechowywania min - max | 5 - 25 °C |
Waga jednostkowa brutto | 3,15 kg |
Czy znaki dietetyczne/alergenów znajdują się na opakowaniu? | Tak |
Termin minimalnej trwałości (od daty produkcji) | 200 dni (dzień) |
Żyto i produkty żytnie | Może zawierać |
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Orzechy włoskie i produkty z orzecha włoskiego | Nie |
Orzech brazylijski i produkty z orzecha brazylijskiego | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Orzechy makadamia i produkty z orzecha makadamia | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Orzechy pekan i produkty z orzecha pekan | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Może zawierać |
Orzeszki piniowe i produkty z orzeszkami piniowymi | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Orzechy nerkowca i produkty z orzecha nerkowca | Nie |
Pszenica i produkty z pszenicy | Może zawierać |
Soja i produkty pochodne | Nie |
Owies i produkty owsiane | Może zawierać |
Jęczmień i produkty jęczmienne | Może zawierać |
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych | Nie |
Migdały i produkty z migdałami | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Orzechy | Nie |
Pistacje i produkty pistacjowe | Nie |
Sposób przechowywania | przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu |
Instrukcje dotyczące przygotowania | Ryż zalać wrzącą, osoloną wodą w stosunku 1:2, gotować około 15 minut, po ugotowaniu przepłukać wodą. |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 2,2 g |
Zawartość węglowodanów | 76 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 0,7 g |
Ilość porcji w opakowaniu | 100 szt. |
Cukry | 0,2 g |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 29 %RWS |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 1472 kJ |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,03 g |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 347 kcal |
Zawartość białek (ogólnie) | 15 %RWS |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
Wielkość porcji | 100 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 0,7 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 0,2 g |
Zawartość soli (ogólnie) | 1 %RWS |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,3 g |
Zawartość soli | 0,03 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 76 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 0 %RWS |
Wartość energetyczna kJ | 17 %RWS |
Zawartość białek | 7,7 g |
Wartość energetyczna kcal | 347 kcal |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 17 %RWS |
Zawartość błonnika (ogólnie) | 0 %RWS |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 7,7 g |