Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: HiPP
Dla dzieci w wieku | Po 1 roku |
Skład podstawowy | Gruszki, Banany, Mango, Inne |
Dodatki | Ryż |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Unia Europejska |
Składniki | Owoce* 96% (banany* 38%, sok pomarańczowy* 26% z soku zagęszczonego, gruszki* 21%, mango* 11%), mąka ryżowa* 4%, przeciwutleniacz: kwas L-askorbinowy. *z rolnictwa ekologicznego Produkt bezglutenowy |
Zawartość netto | 120 g |
Produkt bezglutenowy | Tak |
Temperatura przechowywania min - max | 3 - 27 °C |
Ilość sztuk opakowań na palecie lub w maksymalnym opakowaniu transportowym | 1440 szt. |
Bez dodatku cukrów | Tak |
Technika utrwalenia | pasteryzacja |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: HiPP Polska Sp. z o.o. Ulica i numer: Giełdowa 1 Kod pocztowy i miasto: 01-211 Warszawa PL |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 240 op. zb. (DU) |
Krótki opis marketingowy | Mus owocowy z ryżem BIO, po 1. roku |
Waga jednostkowa brutto | 0,13 kg |
Zawiera naturalnie występujące cukry | Tak |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Orzechy | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Soja i produkty pochodne | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Nie |
Sposób obróbki produktu | Gotowy do jedzenia |
Pakowany/e w atmosferze ochronnej | Nie |
Sposób przechowywania | przechowywać w temperaturze pokojowej |
Inne uwagi dotyczące przechowywania | Po otwarciu przechowuj tubkę w lodówce i zużyj w ciągu jednego dnia. |
Instrukcje dotyczące przygotowania | Zalecamy podawanie musu łyżeczką. Przed użyciem upewnij się, że opakowanie nie zostało naruszone. Nie pozwól dziecku bawić się tubką ani zakrętką. |
Stosowanie - propozycje podania | Idealny do podawania między głównymi posiłkami lub jako deser. |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 400 kJ |
Zawartość węglowodanów | 17,5 g |
Zawartość białek | 1 g |
Zawartość soli | <0,05 |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 1,2 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 0,2 g |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 94 kcal |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 14,4 g |
Wielkość porcji | 120 g |
Cukry | 12 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 21 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Wartość energetyczna kcal | 79 kcal |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 0,2 g |
Ilość porcji w opakowaniu | 1 szt. |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 1,9 g |
Wartość energetyczna kJ | 335 kJ |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | <0,05 |
Sód | <0,02 |
Zawiera przeciwutleniacze | Tak |
Czy jednostka handlowa jest opakowaniem konsumenckim? | Tak |