Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: HEINZ
Pojemność | 220 ml |
Składniki | olej sojowy (43%), woda, ocet winny, cukier, parmezan (3%) (mleko), żółtko jaja, sól, ocet spirytusowy, aromat (zawiera mleko), kwas (kwas mlekowy), nasiona gorczycy, czosnek w proszku, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), substancja konserwująca (sorbinian potasu), barwnik (karmel), przyprawy, ocet słodowy (zawiera jęczmień), melasa, cebula w proszku, anchois (ryba), tamaryndowiec, przeciwutleniacz (sól wapniowo-disodowa EDTA). |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: HJHEINZ POLSKA SP.Z O.O. Ulica i numer: Fabryczna 7 Kod pocztowy i miasto: 63-840 Krobia PL |
Zawartość netto | 0,23 g |
Waga jednostkowa brutto | 0,26 kg |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 324 op. zb. (DU) |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Tak |
Gorczyca i produkty pochodne | Tak |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Tak |
Ryby i produkty pochodne | Tak |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Tak |
Zboża zawierajace gluten | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Orzechy | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Zawartość węglowodanów | 8,3 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 1,5 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 1821 kJ |
Cukry | 7,7 g |
Zawartość soli | 2,1 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 8,3 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 44,7 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 7,7 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 44,7 g |
Wartość energetyczna kcal | 442 kcal |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 442 kcal |
Wartość energetyczna kJ | 1821 kJ |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 7,3 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 7,3 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 2,1 g |
Wielkość porcji | 100 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Zawartość białek | 1,5 g |