Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: Bartolini
Typ | Z semoliny (durum) |
Rodzaj | Fusilli |
Zawartość netto | 300 g |
Składniki | Semolina (mąka z pszenicy durum), warzywa w zmiennych proporcjach (pomidor suszony, szpinak suszony, burak czerwony suszony), przyprawa: kurkuma. |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Kraj pochodzenia głównego składnika | Włochy |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 63 op. zb. (DU) |
Ilość sztuk opakowań na palecie lub w maksymalnym opakowaniu transportowym | 630 szt. |
Temperatura przechowywania min - max | 5 - 25 °C |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: P.P.H. Tabit Sp. z o.o. Ulica i numer: Kołłątaja 44 Kod pocztowy i miasto: 05-402 Otwock PL |
Waga jednostkowa brutto | 0,3 kg |
Pszenica i produkty z pszenicy | Tak |
Orzechy pekan i produkty z orzecha pekan | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Orzeszki piniowe i produkty z orzeszkami piniowymi | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Może zawierać |
Orzech brazylijski i produkty z orzecha brazylijskiego | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Tak |
Orzechy nerkowca i produkty z orzecha nerkowca | Nie |
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Może zawierać |
Pistacje i produkty pistacjowe | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Orzechy makadamia i produkty z orzecha makadamia | Nie |
Seler i produkty pochodne | Może zawierać |
Orzechy | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Orzechy włoskie i produkty z orzecha włoskiego | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Migdały i produkty z migdałami | Nie |
Pakowany/e w atmosferze ochronnej | Nie |
Stosowanie - propozycje podania | Bogactwo kolorów sprawia, że znakomicie prezentują się na talerzu, umilając tym samym zajadanie się ulubioną zupą, daniem głównym i przede wszystkim sałatką, w której ze względu na kształt i doskonałą sprężystość, pięciokolorowy fusilli sprawdzi się wprost idealnie. |
Instrukcje dotyczące przygotowania | Przed spożyciem gotować 12 miunt, al dente 10 minut, nie hartować (100g makaronu na 1 litr osolonej wody). |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Ilość porcji w opakowaniu | 3 szt. |
Cukry | 1,1 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Zawartość soli | 0,01 g |
Wielkość porcji | 100 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2 g |
Wartość energetyczna kJ | 182 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 773 kcal |
Zawartość białek | 6,9 g |
Zawartość węglowodanów | 36 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 0,8 g |
Czy jednostka handlowa jest opakowaniem konsumenckim? | Tak |