Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: Bartolini
Typ | Smakowy |
Rodzaj | Fusilli |
Zawartość netto | 250 g |
Składniki | mąka z groszku zielonego |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Wysoka zawartość białka | Tak |
Kraj pochodzenia głównego składnika | Polska |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 63 op. zb. (DU) |
Temperatura przechowywania min - max | 5 - 25 °C |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: P.P.H. Tabit Sp. z o.o. Ulica i numer: Kołłątaja 44 Kod pocztowy i miasto: 05-402 Otwock PL |
Waga jednostkowa brutto | 0,25 kg |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Może zawierać |
Zboża zawierajace gluten | Może zawierać |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Orzechy | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Pakowany/e w atmosferze ochronnej | Nie |
Stosowanie - propozycje podania | Doskonały zamiennik zwykłego makaronu, zarówno w sałatkach, jak i w zupach, zapiekankach czy w połączeniu z sosami i innymi daniami, szczególnie tymi, które tworzysz z dodatkiem serów, warzyw i świeżych ziół. |
Instrukcje dotyczące przygotowania | Przed spożyciem gotować od 5 do 8 minut w zależności od formy makaronu (100g makaronu na 1 litr osolonej wody). |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Ilość porcji w opakowaniu | 2 szt. |
Cukry | 6,6 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Zawartość soli | 0,01 g |
Wielkość porcji | 100 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,5 g |
Wartość energetyczna kJ | 345 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 1459 kcal |
Zawartość białek | 22 g |
Zawartość węglowodanów | 55 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 1,8 g |
Żelazo (%RWS) | 23 %RWS |
Żelazo | 3,2 mg/100g |
Tiamina (witamina B1) | 0,2 mg/100g |
Kwas foliowy (witamina B9) | 55 μg/100g |
Fosfor (%RWS) | 22 %RWS |
Fosfor | 154 mg/100g |