Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: Goliard
Typ | Jajeczny |
Rodzaj | Gniazda |
Zawartość netto | 400 g |
Składniki | Maka makaronowa z PSZENICY zwyczajnej, pasteryzowana masa jajowa 4,8% (odpowiada proporcji 1 jajo na 1 kg mąki) ,kurkuma - naturalna przyprawa roślinna (susz kłączy ostryżu). |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 72 op. zb. (DU) |
Temperatura przechowywania min - max | 0 - 30 °C |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: GOLIARD SP. Z O.O. Ulica i numer: DŁUGA 6 Kod pocztowy i miasto: 42-290 ŁOJKI PL |
Waga jednostkowa brutto | 0,41 kg |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Tak |
Zboża zawierajace gluten | Tak |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Orzechy | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Pakowany/e w atmosferze ochronnej | Nie |
Instrukcje dotyczące przygotowania | gotować 9-11 min. w lekko osolonej wodzie |
Sposób przechowywania | przechowywać w temperaturze pokojowej |
Cukry | 0 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Zawartość soli | 0,01 g |
Wielkość porcji | 400 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1 g |
Wartość energetyczna kJ | 414 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 98 kcal |
Zawartość białek | 4 g |
Zawartość węglowodanów | 20 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 0,4 g |
Zawiera barwniki | Nie |
Osłonka niejadalna | Nie |
Zawiera wzmacniacze smaku | Nie |
Zawiera fosforany | Nie |
Zawiera chininę | Nie |
Zawiera przeciwutleniacze | Nie |
Zawiera lukrecję | Nie |
Informacje szczegółowe dotyczące środków słodzących | Nie |
Zawiera taurynę | Nie |
Środki spozywcze z dodatkiem fitosteroli, estrów fitosteroli, fitostanoli lub estrów fitostanoli | Nie |
Zawiera kofeinę | Nie |
Zawiera substancje konserwujące | Nie |