Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: Goliard
Typ | Jajeczny |
Rodzaj | Nitki |
Zawartość netto | 250 g |
Składniki | mąka z PSZENICY zwyczajnej, semolina -mąka z PSZENICY durum, pasteryzowana masa jajowa 16,6% (odpowiada porcji 4 jaj na kg mąki), kurkuma-przyprawa. |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 140 op. zb. (DU) |
Temperatura przechowywania min - max | 0 - 30 °C |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: GOLIARD SP. Z O.O. Ulica i numer: DŁUGA 6 Kod pocztowy i miasto: 42-290 ŁOJKI PL |
Waga jednostkowa brutto | 0,26 kg |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Tak |
Zboża zawierajace gluten | Tak |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Orzechy | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Cukry | 0,7 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Zawartość soli | 0,02 g |
Wielkość porcji | 100 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4 g |
Wartość energetyczna kJ | 622 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 147 kcal |
Zawartość białek | 6 g |
Zawartość węglowodanów | 28 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 1,2 g |