Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: Kupiec
Rodzaj | Ziemniaczana |
Zawartość netto | 1 kg |
Składniki | mąka ziemniaczana |
Dla diabetyków | Tak |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 70 op. zb. (DU) |
Waga jednostkowa brutto | 1,12 kg |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: Kupiec Sp. z o.o. Ulica i numer: Kupiecka 17 Kod pocztowy i miasto: 62-513 Krzymów PL |
Temperatura przechowywania min - max | 5 - 28 °C |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Tak |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Orzechy | Nie |
Soja i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0 %RWS |
Wielkość porcji | 50 g |
Zawartość soli | <0,01 |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 170 kcal |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,01 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 0 %RWS |
Zawartość węglowodanów w porcji | 41,9 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 0,3 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 721 kJ |
Zawartość białek | 0,6 g |
Zawartość soli (ogólnie) | 0 %RWS |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 9 %RWS |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Wartość energetyczna kJ | 9 %RWS |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,01 g |
Cukry | 0,2 g |
Zawartość węglowodanów | 83,9 g |
Ilość porcji w opakowaniu | 20 szt. |
Wartość energetyczna kcal | 340 kcal |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | <0,01 |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 16 %RWS |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 0,1 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 0,05 g |
Zawartość białek (ogólnie) | 1 %RWS |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 0,1 g |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 0,2 g |