Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: POLSKIE MŁYNY
Typ | 500 |
Rodzaj | Pszenna, Wrocławska |
Zawartość netto | 1 kg |
Składniki | 100 % mąka pszenna typ 500 wrocławska |
Dla diabetyków | Tak |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 80 op. zb. (DU) |
Waga jednostkowa brutto | 1,01 kg |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: POLSKIE MŁYNY Sp. z o.o. Ulica i numer: POŁCZYŃSKA 97A Kod pocztowy i miasto: 01-303 WARSZAWA PL |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Tak |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Orzechy | Nie |
Soja i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Inne uwagi dotyczące przechowywania | przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 2 %RWS |
Wielkość porcji | 1000 g |
Zawartość soli | <0,01 |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 428 kcal |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 0 %RWS |
Zawartość węglowodanów w porcji | 90 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 13 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 1817 kJ |
Zawartość białek | 10 g |
Zawartość soli (ogólnie) | 0 %RWS |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 22 %RWS |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Wartość energetyczna kJ | 22 %RWS |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,4 g |
Cukry | 0,2 g |
Zawartość węglowodanów | 72 g |
Wartość energetyczna kcal | 343 kcal |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | <0,01 |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 34 %RWS |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 2 %RWS |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 1,5 g |
Zawartość białek (ogólnie) | 25 %RWS |
Zawartość błonnika (ogólnie) | 0 %RWS |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 0,3 g |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 2,9 g |
Zawiera substancje konserwujące | Nie |