Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: Melvit
Zawartość netto | 400 g |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Turcja |
Składniki | 70% bulgur z pszenicy durum, 30% makaron vermicelli z pszenicy durum |
Temperatura przechowywania min - max | 8 - 20 °C |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: Melvit S.A. Ulica i numer: Grójecka 194/91 Kod pocztowy i miasto: 02-390 Warszawa PL |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 84 op. zb. (DU) |
Waga jednostkowa brutto | 0,4 kg |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Tak |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Orzechy | Nie |
Soja i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Stosowanie - propozycje podania | Produkt nie jest przeznaczony do bezpośredniego spożycia. Wymaga obróbki termicznej |
Instrukcje dotyczące przygotowania | Produkt nie jest przeznaczony do bezpośredniego spożycia. Wymaga obróbki termicznej |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Pakowany/e w atmosferze ochronnej | Nie |
Wielkość porcji | 100 g |
Zawartość węglowodanów | 53 g |
Cukry | 0,8 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Wartość energetyczna kcal | 296 kcal |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2 g |
Wartość energetyczna kJ | 1253 kJ |
Zawartość białek | 13 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 1,8 g |
Zawartość soli | 0,1 g |
Ocena organoleptyczna | Smak, zapach swoisty, niedopuszczalne stęchły lub inny i nieswoisty. |