Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: GastroLine
Typ | Mieszanki przypraw |
Rodzaj przyprawy | Curry |
Przeznaczenie | Przyprawę curry stosuje się najczęściej do potraw mięsnych, zwłaszcza z drobiu, wieprzowiny i baraniny oraz do warzyw, ryb, jaj i owoców morza. |
Zawartość netto | 900 g |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: PRYMAT SP. Z O.O Ulica i numer: CHLEBOWA 14 Kod pocztowy i miasto: 44-337 JASTRZĘBIE - ZDRÓJ PL |
Waga jednostkowa brutto | 0,97 kg |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 48 op. zb. (DU) |
Składniki | Sól, kurkuma, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; czosnek, imbir, gorczyca biała, cynamon, kozieradka, korzeń lubczyku, kmin rzymski, owoc kolendry, kardamon, cukier, goździk, chili, papryka słodka, pieprz czarny |
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne | Może zawierać |
Soja i produkty pochodne | Tak |
Seler i produkty pochodne | Tak |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Tak |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Tak |
Orzechy | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Tak |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Tak |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Tak |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Wielkość porcji | 100 g |
Cukry | 7,2 g |
Zawartość białek | 16 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 1,1 g |
Wartość energetyczna kcal | 285 kcal |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Wartość energetyczna kJ | 1199 kJ |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 5,9 g |
Zawartość węglowodanów | 37 g |
Zawartość soli | 26,8 g |