Produkt | Wartość |
---|
- Suma z VAT:
- 0 zł z VAT
Marka: HiPP
Dla dzieci w wieku | Po 4 miesiącu |
Skład podstawowy | Jabłka |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Unia Europejska |
Składniki | Jabłka* 100% *z rolnictwa ekologicznego Produkt bezglutenowy |
Zawartość netto | 80 g |
Produkt bezglutenowy | Tak |
Temperatura przechowywania min - max | 3 - 27 °C |
Bez dodatku cukrów | Tak |
Zawiera naturalnie występujące cukry | Tak |
Waga jednostkowa brutto | 0,16 kg |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 645 op. zb. (DU) |
Technika utrwalenia | pasteryzacja |
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu |
Nazwa firmy: HiPP Polska Sp. z o.o. Ulica i numer: Giełdowa 1 Kod pocztowy i miasto: 01-211 Warszawa PL |
Bez dodatku sodu/soli | Tak |
Krótki opis marketingowy | Przecier owocowy BIO dla niemowląt po 4. m-cu |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Orzechy | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Nie |
Soja i produkty pochodne | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Sposób przechowywania | przechowywać w temperaturze pokojowej |
Instrukcje dotyczące przygotowania | Idealne jako pierwsze owoce w diecie dziecka, po etapie wprowadzenia warzyw. Potrzebną porcję przełóż do miseczki. Pozostałą zawartość słoiczka zamknij, wstaw do lodówki i zużyj w ciągu 3 dni. Nie używaj metalowej łyżeczki, aby nie uszkodzić słoiczka. |
Stosowanie - propozycje podania | Idealne jako pierwsze owoce w diecie dziecka, po etapie wprowadzenia warzyw |
Zawartość węglowodanów | 11,2 g |
Zawartość białek | 0,2 g |
Zawartość soli | <0,05 |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 0,1 g |
Wartość energetyczna kJ | 211 kJ |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Wartość energetyczna kcal | 50 kcal |
Wielkość porcji | 100 g |
Cukry | 10,7 g |
Sód | <0,02 |